Interzum 2023 messimuljed

Interzum mess Kölnis on kõigi mööblitootjate kokkusaamiskoht

Kauni kevade algus tervitas meid Saksamaal, sisustusmessil Interzum 2023, mis toimus sel aastal 32. korda. Mess kestis 5 päeva. Esimesel päeval olid kutsutud külla eriala spetsialistid, järgmistel päevadel olid aga oodatud kõik messist huvitatud. Messihoone ise on väga suur ning jaguneb omakorda hallideks. Kokku oli 11 halli, millest mitmed olid ka erineval tasandil. VBH poolt käisid messil meie juht Indrek Sauga, keemiaüksuse juht Vahur Kaljusto ja mööblifurnituuri tootejuht Rasmus Kurrik.

Mida messil tutvustati ja pakuti?
Interzum on maailma juhtiv mööblitootmise ja sisekujunduse mess. See on koht, kus antakse hoogu globaalsele mööblitööstuse ja -kaubanduse arengule. Interzum annab tõuke homsete elukeskkondade kujundamisel ja on tööstusekeskne suhtlusplatvorm paljudele sama valdkonna professionaalidele.
Messi üheks läbivaks teemaks oli seekord taaskasutus. Esitatud olid erinevad visioonid ja võimalikud taaskasutuse variandid nii brošüüridel kui ka täismõõdus väljaehitatud näidistena boksides. Tuntud kaubamärkide esindajad näitasid nii numbrites kui praktiliselt, kui palju on nad muutnud oma tootmist keskkonnasõbralikumaks.

Lisaks toodete uudistamisele toimusid messi raames erinevad konverentsid ja töötoad. Ääretult põnev oli nii saalide kujundus kui ka bokside disain. Võtmetegelaste uute lahenduste ja toodete järgi on võimalik mõista, millises suunas liigvad trendid.

Messikeskuses oli palju erinevaid einestamis- ja puhkevõimalusi. Kohvikutes pakuti nii suupisteid, kui ka sooja toitu. Seega näljatunde või väsimuse tekkimisel oli võimalus aeg maha võtta ning kohvikus puhata. Suuremates boksides olid hankijad teinud ise restoranid ja lauad, kus sai rääkida nii tulevikuplaanidest kui ka avastada uusi võimalusi.

Vaatamata sisustusmessi mastaapidele oli see külastajasõbralikult ülesehitatud ning logistiliselt toimus liikumine sujuvalt. Interzum pakub huvitavaid ning vajalikke tooteid kõigile, olenemata kas külaline on oma kodu alles planeerimas või otsib midagi uut ja värsket kodu uuendamiseks. Tühjade kätega või ilma inspiratsioonita ei lahkunud messilt keegi. Ka meiegi mitte.
Uute inspireerivate messideni!