Koskiseni mööbliplaatide uued dekoorid

Koskiseni mööbliplaatide uued dekoorid
Kevin Apri
Tootejuht

KOSKISEN on Soome perefirma, mis on asutatud üle 100 aasta tagasi. Koskisen Oy plaaditehase toodang on mööblivalmistajate hulgas kõrgelt hinnatud. Koskisen mööbliplaadid valmistatakse ehtsast puidust puitlaastplaadist, kusjuures puidu osakaal mööbliplaadis on umbes 90%, ülejäänu moodustavad liim, vaha, kõvendi ja vesi. Liiv, puukoor ja muu ebavajalik eemaldatakse puidust enne mööbliplaadi tootmisprotsessi algust. Puhas tooraine tagab puitlaastplaadi kõrge kvaliteedi ja lihtsa töödeldavuse.
KoskiMel on melamiinpaberiga pealistatud mööbliplaat, mida valmistatakse P2 ja P2MR (niiskuskindel) tugevusklassides. KoskiMel pealistatud mööbliplaat täidab M1 klassifikatsiooni nõuded pealistusmaterjalide emissioonidele. KoskiMel mööbliplaadiga saab kiiresti ja lihtsalt valmistada kestva ja igasse interjööri sobiliku mööbli. KoskiMel mööbliplaatide eelised:

  • viimistletud pind
  • lai valik värve ja pinnastruktuure
  • pinna hea niiskuskindlus
  • lihtne puhastada
  • lihtne töödeldavus
  • tugevusnäitajad võrdsed kõikides suundades
  • keskkonnasõbralikud.

Koskisen on täiendanud KoskiMeli mööblipaneelide valikut nelja uue puitdisainiga; Rosolina Walnut, Piana Oak, Pavia Oak, Comano ja kahes trendikas värvitoonis Dusk Blue ja Cashmere.
Tule tutvu näidistega meie Läike tee 12 klienditeeninduses või kutsu meid näidistega külla.