Uus tulija – Egert Tomingas

Maikuu keskel liitus meie kollektiiviga uus tootejuht Egert Tomingas. Täna tahaks Egertit ka meie klientidele tutvustada.

Räägi meile veidi iseendast – kust sa pärit oled, mida oled õppinud ja mida eelnevalt teinud?

Minu nimi on Egert ning olen 27. aastat vana. Pärit olen Raplamaalt Järvakandist, kus olen lõpetanud ka põhikooli. Peale põhikooli liikusin edasi Raplasse, kus lõpetasin Rapla Ühisgümnaasiumi.
Olen tegelenud erinevate spordialadega juba lapsest saadik ning ilmselt seetõttu omandasin peale keskkooli Tallinna Ülikoolis kehakultuuri bakalaureusekraadi.
Enne VBH-sse tulekut töötasin Klaasissepa OÜs, kus olin furnituurispetsialist. Tööülesanneteks oli klaasifurnituuri toodete haldamine ning lisaks erinevate klaasiprojektide koostamine.

Missugused on sinu esimesed muljed VBH-st, uutest kolleegidest?
Minu esimesed muljed VBH-st on ülipositiivsed. Kogu kohanemisprotsess on tehtud väga mugavaks ja sujuvaks. Kolleegid on igati sõbralikud ning vajadusel alati valmis abistama.

Mis sind selle töö juures köidab?
Iseseisvus koos võimalusega protsesse oma käe järgi juhtida.

Mis sa vabal ajal teed, on sul põnevaid hobisid?
Tsirkuseartist ma ei ole ja žongleerimisega ei tegele, aga vabal ajal veedan palju aega jõusaalis ja discgolfiradadel. Nooremana tegelesin aastaid võistlustantsu ja kergejõustikuga, seega on sport olnud väga olulisel kohal terve elu.

Mis sul silmad särama paneb?
Päike, koerad-kassid, hea söök, reisimine ja mu elukaaslane.

Mis sind vihastab?
Ma ei ole kindel, kas seda saab vihastamiseks kutsuda, aga mind häirib laisklemine. Ma olen ise üsna rahutu inimene, kes peab kogu aeg midagi tegema ning seetõttu ei salli ma vedelemist.
Veel üks asi, mida on raske seletada ja naljakas isegi mainida, aga ma ei salli kui inimesed mu läheduses midagi „krõmpsutavad“, näiteks kui mu elukaaslane näksib õuna või porgandit minu vahetus läheduses.

Mida viimati lugesid? Mida soovitad teistel lugeda?
Mina ja lugemine ei ole VEEL eriti headeks sõpradeks saanud . Üldiselt on nii, et palun jõuludeks jõuluvanalt mõne raamatu, viimati näiteks Ott Kiivika „Targalt toitumise ja treenimise käsiraamatu“, ja siis selle lugemiseni mitte kunagi ei jõua. Hetkel ootab riiulil lugemist veel mõni investeerimisraamat.
Viimane raamat, mida lugesin oli küll mitu aastat tagasi, aga mis meeldis, oli Mihkel Raud „Musta Pori näkku“.

Mida hindad kolleegides?
Hindan kolleegides ausust, korrektsust ja abivalmidust.

Mis on sinu retsept, kui on olnud raske ja keeruline päev?
Jõusaal on koht, kus saan keerulise päeva lõpus mõtted välja lülitada ja ennast proovile panna, vaadata, milleks võimeline olen. Mõni kerge ja lõbus seriaal enne magamaminekut ei tee ka paha.
Millisena näed oma tulevikku? Mis sa 5 aasta pärast teed? Kas sul on eeskujusid-iidoleid?
Ma näen oma tulevikku enesekindla ja kogenud inimesena, kes ei pelga väljakutseid. Viie aasta pärast võiksin ma töötada VBH-s ning olla sama pädev ja kogenud kui minu kolleegid.

Kas sul on unistusi-eesmärke, milleni elus jõuda tahad?
Viimane kord, kui sellele küsimusele vastatud sai, soovisin olümpiavõitjaks saada. Täna pigem läheks kaasa selle vooluga, et sooviksin olla finantsvaba.