Hailo pakub innovatsiooni köögilahendustes

Rasmus Kurrik
Rasmus Kurrik
tootejuht

Iga köök peab olema täiuslikult sisustatud oma kasutaja käe järgi. Kui tahad nautida söögitegemist , siis jäätmesüsteemid ei ole just esimene mõte, mis pähe tuleb. Ometi on ka sellel oluline osa kogu protsessis. Sisseehitatud funktsionaalsed süsteemid peavad töötama perfektselt ja tegema elu lihtsamaks ka peale garantiiaja lõppu.

Hailos käib iga toode eraldi koormustestidel ning kõik osad on sertifitseeritud ja kvaliteeditähisega. Alates 1947. aastast on Hailo, Saksamaal toodetud, üks suurematest turuliidritest.
Lisaks HAILO väga headele prügisüsteemidele ja pesukorvidele tutvustame paari väga innovatiivset ja kuuma toodet, millel näeme potentsiaali ka Eesti majapidamistes.

Hailo Libero 3.0
Elektriline automaatavamine ei ole tulevikuteema, see on meie igapäevaelu osa. Hailo on töötanud välja toote, mis hõlbustab prügisahtli avamist, kui käed on hõivatud või määrdunud. Tegu on fotosilmaga varustatud masinaga, mille abil saab prügikasti avada ALEXA ja teiste AI-dele antavate häälkäskluste abil või viibates.
Oleme antud toodet kasutanud ka teiste süsteemide avamiseks ning see sobitub teiste tootjate süsteemidega ideaalselt. Tehniliste küsimuste korral leiate tootejuhi kontaktid meie kodulehelt.
Hailo Carry
Mobiilne koristusjaam nutikale koduperenaisele. Väga innovatiivne, käepärane tuua kogu koduhaldja komplekt otse probleemse koha lähedusse ja seejärel teha vajalik toiming 1-2-3. Pilt räägib rohkem kui tuhat sõna…

HAILO PET STATION
Tüütud tilkuvad kausid põrandal võivad viia selleni, et lisaks tujule on rikutud ka parkett või mööbel. Hailo tehnikud on välja töötanud nutika lahenduse, paigutades kausikesed hoopis lihtsasti liigutatavasse süsteemi, mida on võimalik söögiaja lõppedes üles tõsta ning kappi peita.
Kui antud toote puhul oldi algul isegi Hailos pessimistlikud, siis peale esimese aasta müüginumbreid olid kõik üllatunud. Toode tegi võimsa hüppe ainuüksi juba Saksa turul, inimesed leidsid selle olevat vajaliku osa enda ja oma lemmiku elurütmist.
Hailo köögisüsteemid on saadaval vbh24 e-poes.