Smirdex lihvimiskettad meeldivad ehitajatele

Marko Karpenko
Marko Karpenko

Oleme Smirdexi lihvimiskettaid müünud juba mõnda aega ja klientide tunnustus neile on järjest sagedasem just kvaliteedi osas.

Täna tutvustame lähemalt kahte keraamilise teraga lihvimisketast, mis on võitnud kasutajate poolehoiu.

740 Ceramic Line pakub kiiret lõikamist ja parema jõudlusega lihvkettaid, mis kestavad oluliselt kauem kui tavalised abrasiivid, sest veepõhine stearaatkate tagab maksimaalse vastupidavuse koormusele, pikendades nii lihvketta eluiga. Need kettad sobivad ideaalselt mööblitööstusesse, lihvides tõhusalt igat liiki puitu. Avatud kattestruktuur ja stearaadi pealislakk suurendavad ketaste vastupidavust, vältides ummistumist. Spetsiaalselt töödeldud keraamilised terad tagavad kiire lõiketulemuse väga suure eemaldamiskiirusega, mis tagab parima tolmuvaba lihvimise.

750 Ceramic Net võrkketas pakub paremat tootlikkust ja on kauakestev, sest ummistumine on minimeeritud, saavutades sellega suurema jõudluse ja parema pinnaviimistluse. Tänu ketta keraamilistele teradele on Smirdexi võrk ideaalne raskemate ja nõudlikumate rakenduste jaoks, näiteks puidu ja muude tugevate pinnamaterjalide jaoks. Kettal on ka suurepärane jõudlus ja eluiga kruntlihvimisel. Võrkkanga struktuur võimaldab lihvitud osakesi maksimaalselt imada. See tagab tolmuvaba lihvimise puhtamate pindadega, kus puhastamiseks kulub vähem aega ja vaeva, samuti palju tervislikumat töökeskkonda, kaitstes töötajat kahjuliku lihvimistolmu eest.

Lisaks lihvketastele on meie tootevalikus ka erinevad lihvpadjad, lõikekettad ja muud tarvikud.