Hutterer & Lechner äravoolud 100%-lise veekindlusega

Siim Teppand
Siim Teppand
tootejuht

VBH katusetarvikute tootevalik on täienenud 70-aastase ajalooga Austria firma HL Hutterer & Lechner GmbH lamekatuse äravooludega. Igasugune läbi katuse tehtud ava on ohtlik, seega tuleb pöörata erilist tähelepanu sobiva kaevu valimisele, et ühendus oleks 100% veekindel.

Hutterer & Lechner’i tootevalikus on sobivad kaevud nii EPDM, PVC, TPO kui ka bituumenkatustele. Kaevud on väga vastupidavad, UV-kindlad ja kerged ning neid on ka lihtne paigaldada ning hooldada.
Tootevalikus on olemas kõik vajalik igaks olukorraks: vertikaalsed, horisontaalsed ja reguleeritava nurgaga kaevud, erinevad kõrgendused, kraed ja katted nii tavaliste, pööratud, kivi- ning murukatuste jaoks kui ka näiteks plaaditud terrassidele. Eraldi on olemas ka tooted renoveeritavatele katustele, mille ühendamisel vana äravooluga puudub vajadus lisatööks ning eraldi tihendamiseks.
Kõik Hutterer & Lechner’i kaevud on kaheseinalise soojustatud korpusega, et vältida kondentsvee tekkimist ning kõiki kaevusid saab valida ka integreeritud küttekaabliga.
Veendumaks, et kõik saab ehitades korrektne, on tähtis korrektselt projekteerida. Hutterer & Lechneril on kõikide toodete ja nende kasutusvõimaluste kohta olemas kvaliteetsed joonised nii .pdf- kui .dwg-failidena ning täpsed 3D-mudelid BIM-i tarbeks.
Saadaval on lihtsalt kasutatavad abivahendid õige toote valimiseks arvestades nii konstruktsiooni kui veehulka. Vajadusel on olemas ka väga kasuliku lisainfoga eestikeelne kataloog.
Juba märtsis on katuste ja puidumess Saksamaal Stuttgartis 05.-08.03.2024.

Dach Holz