Peeteli kogudus tänab ja tervitab

Tere, kallid sõbrad VBH-st!

Me oleme väga tänulikud teie sõpruse ja toetuse eest Peeteli lastele.

Tänutäheks tahaks teiega jagada mõne sõna Peeteli laste töödest ja tegemistest alates möödunud jõuludest.

Jaanuaris elas Peetelis 6 tüdrukut ja 2 poissi, päevakeskuses käis 25 last ning jaanuarist tuli meile elama ka üksikema kolme lapsega (3, 7, 11), kes vajavad ajutist elamispinda. Jaanuari lõpupoole jagasime oma lastele ja nende vanematele kahel päeval ka humanitaarabi.

Lapsed, kes käivad põhiliselt päevakeskuses, vajavad vahepeal ka elamiskohta, kui kodus on keeruline olukord. On tulnud ka koduste konfliktidega teismelisi ja nooremaid lapsi, kes vajavad pidevalt elukohta. Me oleme väga tänulikud, et meil on võimalus neid lapsi ja noori abistada ja vastavalt laste vajadustele neid ka toetada.

Me palvetasime ja plaanisime korraldada lastele suvel neli kümnepäevast laagrit Saaremaal. Hooaja avamiseks käisime 25.-27. aprillil 20 lapse ja 7 täiskasvanuga Saaremaal laagriplatsi suvisteks laagriteks ettevalmistamas. Laagrid on meile suureks õnnistuseks, sest laagrites saame luua lastega tugevamad usaldus- ja sõprussuhted, mis omakorda võimaldab meil lapsi paremini aidata. Sel aastal oli meil laagrites kokku 50 last vanuses 7-17 aastat.

Päevakeskus avati uueks hooajaks taas 22. augustil ja jagasime 50 lapsele välja uueks õppeaastaks kõik vajalikud kooliasjad. Õpilaskodus elab meil praegu 3 tüdrukut ja 3 poissi, keda saame aidata ka õppimise ja õpirutiini leidmisega.

Täname teid sõpruse ja toetuse eest Peeteli lastele ja soovime teile tugevat tervist.

Jumal õnnistagu teid kõiki!