Uus Peka mööblisüsteemide ja -tarvikute kataloog

Rasmus Kurrik
Rasmus Kurrik
tootejuht

Meil on väga hea uudis – valmis on saanud Šveitsi tootja Peka mööblisüsteemide ja – tarvikute eestikeelne kataloog. Peka toodang on suunatud valdavalt kööki, pakkudes hoolikalt läbimõeldud ning ülikvaliteetselt valmistatud disaintooteid, mis muudavad elu köögis märgatavalt mugavamaks ning visuaalselt nauditavaks. Andmaks väikest eelmaitset kataloogis sisalduvast, toome siin kolm näidet kataloogi potentsiaalsetest hit-toodetest.

Riverso Typ 760
Riverso Typ 760 on unikaalne kahepoolse avamisega sahtlisüsteem. See tähendab, et sahtlit on võimalik välja tõmmata ja sisestada mõlemal pool antud mööblieset, milles sahtel asub. Ühelt poolt väljatõmmatud sahtel jääb teiselt poolt suletuks. Sahtlisüsteem on varustatud push-to-open funktsiooniga, mis võimaldab sahtlit avada ilma käepideme abita. Sahtlid liiguvad sujuvalt ja vaikselt siinidel ning nende kandevõime on kuni 40 kg.

SpaceFlexx® sahtlikorraldussüsteem
SpaceFlexx® uuenduslik sahtlikorraldussüsteem on neile, kes on väsinud köögis valitsevast segadusest ja soovivad sahtleid paremini organiseerida ja ära kasutada. SpaceFlexx® kasutab kõrgtehnoloogilist “Nesttex”- tekstiilvõrku, mis kohandub iga kuju ja suurusega esemega. SpaceFlexx® hoiab sahtlis olevad vürtsid, lõikelauad ja muud köögitarbed kindlalt paigas ja samas kergesti ligipääsetavana. SpaceFlexx® sobib igasse sahtlisse ja seda on lihtne paigaldada.

Pegasus tõstesüsteem riiulitele
Iga perenaine unistab köögist, kus kõik on käeulatuses Pegasus tõstesüsteem muudab ka kõige kõrgemal asuvad riiulid mugavalt kättesaadavaks. Tõmmates kõrgel asuva riiuli alla oma käeulatusse saate väga praktiliselt ära kasutada kogu oma köögi hoiuruumi, ükskõik kui kaugel, kõrgel või hoopis all see ka poleks. Süsteemi sisseehitatud pidur ja pehme liikumismehhanism tagavad tagavad süsteemi sujuva liikumise. Riiulite kõrgus on reguleeritav, et seda saab kohandada vastavalt oma soovidele. Samuti on neid lihtne puhastamiseks eemaldada ja uuesti paigaldada. 
Võta ühendust!
Kui suutsime tekitada isu Peka toodete vastu, siis võta meiega ühendust. Soovi korral leiad Peka kataloogi ka digitaalselt meie kodu­lehelt.