Aluprofi pöörduks MB-86N mõjub oma mõõtmetega

Heiki Rüütli
tootejuht

ALUPROF tutvustas äsja avalikkusele oma uut tüüpi välisust MB-86N Pivot, mille peamisteks omadusteks on muljetavaldavad mõõtmed ja eriline konstruktsioon. Ukselengist eemale viidud ukselehe pööramistelg annab uksele ainulaadse välimuse, samal ajal lävepakus ja ülalengis asuvad varjatud hinged tagavad väga suure kandevõime. Sellised konstruktsioonid on arhitektide seas populaarsed ja neid kasutatakse enamasti projektides, kus olulist rolli mängivad just suuremahulised mõõtmed ja originaalne disain. Pöörduksed on soovitatavad alati seal, kus on vaja tugevalt esile tuua just hoone sissepääsu.

Aluprof

MB-86N Pivot võimaldab luua suurepäraste soojus- ja akustiliste omadustega klaasitud või disainpaneelidega pöörduksi koos spetsiaalsete mitmepunkti lukkudega ja käepidemetega.
MB-86N Pivot Door ukseprofiilisüsteem on valmistatud vastavuses kaasaegsete keskkonnakaitse- ja energiatõhususe nõuetega. Samuti vastavad selle süsteemi abil toodetud uksed kehtivate eeskirjade ja standardite nõuetele.
Mudelil MB-86N on suurepärane soojusisolatsioon, mille UD on alates 0,73 (W/m2K), samuti tippklassi heliisolatsiooni, vee- ja õhutihedusega (klass 3 ja klass 3B).

Omadused:

  • suuregabariidilised välisuksed, laiusega kuni 2 m ja kõrgusega 3,4 m
  • peidetud reguleeritavad hinged kandevõimega kuni 300 kg
  • vastavalt kohandatud mitmepunkti lukustussüsteem
  • uks põhineb ALUPROFi olemasoleval MB-86N profiilisüsteemil ja on saadaval kolme soojusisolatsiooni versiooniga: ST, SI ja SI+
  • lai valik erinevate disainidega uksepaneele
  • läbimõeldud vihma- ja sulamisvee juhtimine väljapoole – uputatud lävepaku puhul kasutatakse veerenni.

UUDIS

ALUPROFi
MB-MT50N alumiiniumist rippfassaadi-süsteemi kõrget soojusisolatsiooni omadust on kinnitanud Saksamaal Darmstadtis asuva Passiivmaja Instituudi prestiižne sertifikaat.
Uus klaasfassaad saavutas A+ reitingu, mis on passiivmajade jaoks mõeldud toodete kõrgeim võimalik tõhususklass.
Üks süsteemi omadustest, mis aitab saavutada silmapaistvaid katsetulemusi, on uuenduslik isolaator välimiste ja sisemiste alumiiniumprofiilide vahel.
MB-MT50N SI pakub muljetavaldavaid soojusisolatsiooni parameetreid, alates Uf 0,55 W/(m²K), ning samuti muljetavaldavaid omadusi õhu- ja veetiheduse osas (AE 1950 Pa; RE 1950 Pa).