GTV köögifurnituuri uudised 25 leheküljel

Rasmus Kurrik
tootejuht

Poola firma GTV on Eestis veel vähetuntud, kuid Euroopas oma-ala spetsialistide seas tutvustamist ei vaja. Euroopa kvaliteet, pidev innovatsioon ja kaasaegne disain mõistliku hinna eest. Nüüd on valminud eestikeelne köögi furnituuri kataloog, mida saab alla laadida või lähemalt tutvuda vbh.ee lehel.

Kataloogis leiate kõike, mida on vaja ühe kaasaegse köögi loomiseks. GTV enda sõnul on ettevõte üks kõige laiema valikuga furnituuritootja Euroopas. Üheks oma trumbiks peab firma oskust ühendada eksklusiivset välimust kliendisõbraliku hinnaga. Nii võidavad üha laiemat populaarsust GTV trendikad antratsiidivärvi cargod, sahtlid ja kapisüsteemid.
Firma filosoofia järgib tänapäeval levinud trendi, kus mõistlikke tulemusi eelistatakse kõige suurematele, kallimatele, kõige pikematele-laiematele lahendustele. Mõistlik olla on lihtsalt moodne. Parim hinna ja kvaliteedi suhe võib kõlada klišeena, kuid samas on see kõige mõistetavam ja asjakohasem iseloomustus GTV toodangu kohta.
Mööblifurnituuri köögikataloog annab ülevaate GTV köögifurnituurist, kuid lisaks sellele valmistab GTV ka põnevaid ja innovaatilisi valgusteid, pistikupesi ning palju muud huvitavat erineva mööbli ja sisustuse valmistamiseks. Suure osa sellest tootevalikust leiate VBH Estonia kodulehel vbh24.ee.