Alubond U.S.A. – nüüdsest veel rohkem värve

Jan Põldver
tootejuht

Alubond U.S.A. ACP-paneel on kahest alumiiniumkihist koosnev komposiit, mis moodustab oma ehituselt sändvits-paneeli. Alumiiniumlehtede vahele ekstrudeeritakse kas termoplastik või siis tulekindlate komposiitplaatide puhul spetsiaalne mineraalide segu. Komposiitpaneele on kolme eri tüüpi: LPDE – polüetüleen täidisega, tulekindel (klass B) ja mittepõlev (klass A2). Kasutades tehnoloogilist ja keemilist liimimismeetodit saab Alubond U.S.A pakkuda parimaid tehnilisi lahendusi ja toodete pikaealisust erinevatele komposiitpaneelidele, mida on võimalik kasutada nii sise- kui välistingimustes ja mis on mõeldud erinevateks lahendusteks ehitustel, transpordisektoris, reklaamivaldkonnas kui ka näiteks liiklusmärkide valmistamisel. Kasutusalad on põhimõtteliselt piiramatud.
Paneelide standardsed mõõdud on laiuses 1250mm ja 1500mm ning neid on võimalik tarnida erinevas pikkuses – 1800mm kuni 6000mm. Paneeli paksus on otstarbele ja kasutatavatele viimistlusmaterjalidele vastavalt 3-8mm. Värvitud pinnaviimistluse garantii 10-40 aastat ning anodeeritud pinna puhul alates 20 aastast sõltuvalt objekti asukohast.